Meny Stäng

☆☆☆

Blanco köksblandare

Blanco köksblandare online till bra priser. ✅ Stort sortiment. ✅ Köp Blanco köksblandare billigt online.

 
 
Inga förslag för tillfället.
 

Blanco köksblandare

En ny blandare i köket kan göra stor skillnad. Har du en gammal och sliten kökskran är det kanske rent av nödvändigt att byta ut den för att få en blandare med bra funktion. Men, många blandare verkar ha nästan hur lång livslängd som helst, och blir inte utbytta förrän det är dags att renovera köket. Men, en köksblandare kostar inte särskilt mycket, och med tanke på hur stor skillnad en snygg och bra köksblandare kan göra borde den kanske vara en av de inredningsdetaljer vi först tittar på när vi vill få till en förändring. Funktionen som vi kräver av en köksblandare är ju att vi ska kunna få rinnande vatten ur den. Men dagens moderna blandare kommer också med andra funktioner som underlättar hushållsarbetet. Valet av köksblandare handlar, med andra ord inte enbart om design även om kranens utseende kan ha stor betydelse för helhetsintrycket i köket.

Blanco erbjuder ett stort utbud av köksblandare, och här kan du hitta blandare för alla typer av kök, liksom för alla smaker och stilar. Oavsett om du har ett fint lantkök, ett kök i retrostil eller ett toppmodernt kök behöver du förstås ha en blandare som passar in. Har du byggt ett kök i klassiskt 50-talsstil kan dina ansträngningar snabbt omintetgöras om du sätter in en toppmodern blandare, till exempel. En kökskran i retrostil gör sig heller inte så bra i det moderna köket, som en blandare som är avsedd för just den stilen på kök.

Blanco köksblandare kommer i mängder av stilar och du kan garanterat hitta en blandare som ger ditt kök ett lyft. Här hittar du inte bara blandare i rostfritt stål, som väl är det vanligaste materialet och utseendet på en köksblandare oavsett modell. Blanco bjuder på ett utbud som också omfattar köksblandare mässing, nickel, oxid, koppar, keramik-look, silgranit-look för att bara nämna några exempel. Här finns, med andra ord, mycket goda möjligheter att sätta en helt unik och personlig prägel på köket. Men, valen står inte bara mellan olika material och utseende på blandarna. Det finns också en del val at göra när det gäller funktion. Ska du ha en köksblandare med diskmaskinsavstängning, till exempel. Har du diskmaskin bör du absolut ta en titt på den frågan. En diskmaskinsavstängning som är lätt åtkomlig måste man ha om mans ka kunna få ersättning från försäkringsbolaget om något inträffar. Visserligen finns inget direkt krav på att avstängningen måste finnas på blandaren, men en mer tillgänglig placering kan du knappast få.

Men, det finns förstås andra funktioner än diskmaskinsavstängning som förenklar arbetet i köket. Har du en porslinsho, till exempel, har du kanske upptäckt att det är ganska svårt att komma åt att göra rent i hörnen. Det löser du enkelt genom att välja en Blanco köksblandare med utdragbar pip. Du drar bara ut pipen ur kranen och kan lätt spola rent även i hörnen, och den utdragbara pipen gör det också lättare att diska ugnsplåtar och andra stora saker. Dessutom kan du ställa om vattenstrålen från vanlig vattenstråle till dusch för ännu större funktionalitet.